Tervetuloa Tietoturvakeskuksen sivuille!

Tietoturvakeskus on Euronic Oy:n hallinnoima sivusto, joka tarjoaa tietosuojapalveluita ja ajankohtaista informaatiota tietoturva-asioista. Palveluihimme kuuluvat tietosuojaselosteet sekä SSL-sertifikaatit.

________________________________________________________

Tarvitseeko sivustoni tietosuojaselosteen?
Todennäköisesti tarvitsee, lähes kaikki web-sivustot keräävät vierailijoista tietoja jollakin tavalla ja tällöin laki edellyttää tietyistä asioista tiedottamista. Lue aiheesta lisää sivultamme FAQ.
 

SSL-sertifikaatilla salataan sivuston ja käyttäjän välinen liikennöinti. Käytetään yleisimmin lomakkeissa, sähköpostipalveluissa ja verkkokaupoissa. Jos sivustollasi ei ole vielä SSL-sertifikaattia, pääset tästä kätevästi tilaamaan itsellesi sellaisen.

Oletko jo tehnyt selosteen? Tästä pääset katselemaan luomiasi dokumentteja ja ostamaan käyttöoikeuden tietoturvaselosteisiisi.
Saat ne kätevästi yhdellä napinpainalluksella heti käyttöön.

 
 
 
 
Tiedotteet
22.9.2017
Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen lakimiehet ovat moniosaajia. Pelkkä oikeudellinen osaaminen ei riitä, myös tekniikan perusasiat on hallittava. Kyberlakimies Eija Alavesalla on tutkinnot tietojenkäsittelystä ja oi…
14.9.2017
Välitystiedot, lokit ja evästeet ovat sähköisen viestinnän jälkiä, joita ei voi kohdella miten tahansa. Lokien kerääminen ja välitystietoihin sekä evästeisiin liittyvä sääntely ant…
14.9.2017
Syyskuun teema vastaa yksityisyydensuojaa koskeviin kysymyksiin. Vaikka kyse on perusoikeudestamme, sen merkitys on monelle epäselvä. Ota haltuun perusteet ja tiedä oikeutesi ja velvollisuutesi.
7.9.2017
Viestintävirasto on vastaanottanut ilmoituksia suomalaisille suunnatuista tietojenkalasteluviesteistä Verohallinnon nimissä.
5.9.2017
Sähköpostilla käsitellään paljon yritysten tärkeitä tietoja, joten pääsy sähköpostiin kiinnostaa luonnollisesti myös rikollisia. Kyberrikolliset yrittävät jatkuvasti kohdennetusti huija…