Tervetuloa Tietoturvakeskuksen sivuille!

Tietoturvakeskus on Euronic Oy:n hallinnoima sivusto, joka tarjoaa tietosuojapalveluita ja ajankohtaista informaatiota tietoturva-asioista. Palveluihimme kuuluvat tietosuojaselosteet sekä SSL-sertifikaatit.

________________________________________________________

Tarvitseeko sivustoni tietosuojaselosteen?
Todennäköisesti tarvitsee, lähes kaikki web-sivustot keräävät vierailijoista tietoja jollakin tavalla ja tällöin laki edellyttää tietyistä asioista tiedottamista. Lue aiheesta lisää sivultamme FAQ.
 

SSL-sertifikaatilla salataan sivuston ja käyttäjän välinen liikennöinti. Käytetään yleisimmin lomakkeissa, sähköpostipalveluissa ja verkkokaupoissa. Jos sivustollasi ei ole vielä SSL-sertifikaattia, pääset tästä kätevästi tilaamaan itsellesi sellaisen.

Oletko jo tehnyt selosteen? Tästä pääset katselemaan luomiasi dokumentteja ja ostamaan käyttöoikeuden tietoturvaselosteisiisi.
Saat ne kätevästi yhdellä napinpainalluksella heti käyttöön.

 
 
 
 
Tiedotteet
5.12.2016
Maailmanlaajuisesti on kaapattu arviolta miljoonia laitteita Mirai-bottiverkon jäseniksi. Joukossa on yli kymmenen tuhatta suomalaisten laitetta. Jos laitteesi löytyy alla olevalta listalta, uudelleenkäynnistäminen poistaa haittaohjelm…
1.12.2016
Viestintäviraston tietoturvakalenterin kyberluukut aukeavat aattoon asti somessa. Kalenterin kyberluukut voivat paljastaa tieoturvamaailman ajankohtaisuuksia ja käytännön tietoturvavinkkejä netin peruskäyttäjille.
29.11.2016
Mirai-bottiverkon leviää aktiviisesti maailmalla. Suomessa on havaittu noin 16 000 laitteen saastuneen. Saastuneita laitteita käytetään hyväksi uusien uhrien löytämisessä ja esimerkiksi palvelunestohyökk&a…
28.11.2016
Soneran 2G-verkon häiriö vaikuttaa palveluihin koko maassa. Häiriö on alkanut kello 12:14 ja sen korjauksen arvioidaan valmistuvan klo 16:00 mennessä. Vika on korjattu.
25.11.2016
Viestintävirasto on vastaanottanut ilmoituksia suomalaisille suunnatuista tietojenkalasteluviesteistä, joissa pyydetään vahvistamaan vaihtunut Apple ID. Taitavasti väärennetyllä kalastelusivulla erehdytetään k&…