Tervetuloa Tietoturvakeskuksen sivuille!

Tietoturvakeskus on Euronic Oy:n hallinnoima sivusto, joka tarjoaa tietosuojapalveluita ja ajankohtaista informaatiota tietoturva-asioista. Palveluihimme kuuluvat tietosuojaselosteet sekä SSL-sertifikaatit.

________________________________________________________

Tarvitseeko sivustoni tietosuojaselosteen?
Todennäköisesti tarvitsee, lähes kaikki web-sivustot keräävät vierailijoista tietoja jollakin tavalla ja tällöin laki edellyttää tietyistä asioista tiedottamista. Lue aiheesta lisää sivultamme FAQ.
 

SSL-sertifikaatilla salataan sivuston ja käyttäjän välinen liikennöinti. Käytetään yleisimmin lomakkeissa, sähköpostipalveluissa ja verkkokaupoissa. Jos sivustollasi ei ole vielä SSL-sertifikaattia, pääset tästä kätevästi tilaamaan itsellesi sellaisen.

Oletko jo tehnyt selosteen? Tästä pääset katselemaan luomiasi dokumentteja ja ostamaan käyttöoikeuden tietoturvaselosteisiisi.
Saat ne kätevästi yhdellä napinpainalluksella heti käyttöön.

 
 
 
 
Tiedotteet
10.12.2018
Kun puhelujen on toimittava tai esimerkiksi suositun artistin äänen kuuluttava häiriöttömästi, varautumisen merkitys korostuu. Sama pätee niin viestintäverkkoihin kuin isoihin viihdetuotantoihin, joissa shown pit&au…
3.12.2018
Oletko kiinnostunut tunnistuspalveluiden arviointikriteereistä? Jos olet, nyt sinulla on mahdollisuus osallistua kriteeristön uudistustyöhön. Kutsumme kiinnostuneita mukaan kaikille avoimeen työryhmään.
19.11.2018
Huijarit ja kiristäjät piinasivat lokakuussa sekä Suomessa että ympäri maailmaa. Hyvin toimivat viestintäverkot toivat auringonpaistetta muutoin harmaankoleaan kybersäähän.
15.11.2018
Yhteistyö ja tiedonvaihtoverkostot ovat täällä taas, kun ISAC-tiedonvaihtoryhmien toimintaa käsittelevä teemamme jatkuu. Kyberturvallisuudesta media-alan näkökulmasta kirjoittaa Ylen tietoturvapäällikk&oum…
14.11.2018
Haavoittuvuus mahdollistaa ylläpitäjän oikeuksien hankkimisen luvatta sivustolle, jossa on käytössä haavoittuva WP GDPR Compliance -lisäosa. Lisäosaan on julkaistu haavoittuvuuden korjaava päivitys. Haavoittuvu…