Tervetuloa Tietoturvakeskuksen sivuille!

Tietoturvakeskus on Euronic Oy:n hallinnoima sivusto, joka tarjoaa tietosuojapalveluita ja ajankohtaista informaatiota tietoturva-asioista. Palveluihimme kuuluvat tietosuojaselosteet sekä SSL-sertifikaatit.

________________________________________________________

Tarvitseeko sivustoni tietosuojaselosteen?
Todennäköisesti tarvitsee, lähes kaikki web-sivustot keräävät vierailijoista tietoja jollakin tavalla ja tällöin laki edellyttää tietyistä asioista tiedottamista. Lue aiheesta lisää sivultamme FAQ.
 

SSL-sertifikaatilla salataan sivuston ja käyttäjän välinen liikennöinti. Käytetään yleisimmin lomakkeissa, sähköpostipalveluissa ja verkkokaupoissa. Jos sivustollasi ei ole vielä SSL-sertifikaattia, pääset tästä kätevästi tilaamaan itsellesi sellaisen.

Oletko jo tehnyt selosteen? Tästä pääset katselemaan luomiasi dokumentteja ja ostamaan käyttöoikeuden tietoturvaselosteisiisi.
Saat ne kätevästi yhdellä napinpainalluksella heti käyttöön.

 
 
 
 
Tiedotteet
15.3.2018
Haitallisen liitetiedoston sisältäviä sähköposteja on lähetetty murretuista sähköpostitileistä tuhansittain suomalaisille toimijoille. Sähköpostin liitteenä on PDF -dokumentti, jossa on linkki Dr…
14.3.2018
Pankkitunnuksia ja korttitietoja kalastelevat rikolliset pyrkivät jatkuvasti keksimään uusia huijausmenetelmiä. Mistä huijausviestin tunnistaa ja miten pitää toimia, jos sellaiseen törmää? Verkon jatkuvast…
1.3.2018
Google Chrome ja Mozilla Firefox lakkaavat luottamasta Symantecin ja sen kumppaneiden (mm. Thawte, VeriSign, Equifax, GeoTrust ja RapidSSL) varmenteisiin kahdessa vaiheessa. Ensimmäiset vaikutukset näkyvät huhtikuussa.
28.2.2018
Uudentyyppinen menetelmä toteuttaa palvelunestohyökkäyksiä on yleistynyt maailmalla. Menetelmän avulla hyökkäysliikenteen voi voimistaa kymmentuhatkertaiseksi alkuperäiseen hyökkäysvolyymiin nähden.
27.2.2018
Jos seuraat meitä sosiaalisessa mediassa, olet todennäköisesti jo törmännyt kybersäähän. Jatkossa myös verkkosivuillamme julkaistava kybersää kertoo kuluneen kuukauden merkittävistä tietotur…