Tervetuloa Tietoturvakeskuksen sivuille!

Tietoturvakeskus on Euronic Oy:n hallinnoima sivusto, joka tarjoaa tietosuojapalveluita ja ajankohtaista informaatiota tietoturva-asioista. Palveluihimme kuuluvat tietosuojaselosteet sekä SSL-sertifikaatit.

________________________________________________________

Tarvitseeko sivustoni tietosuojaselosteen?
Todennäköisesti tarvitsee, lähes kaikki web-sivustot keräävät vierailijoista tietoja jollakin tavalla ja tällöin laki edellyttää tietyistä asioista tiedottamista. Lue aiheesta lisää sivultamme FAQ.
 

SSL-sertifikaatilla salataan sivuston ja käyttäjän välinen liikennöinti. Käytetään yleisimmin lomakkeissa, sähköpostipalveluissa ja verkkokaupoissa. Jos sivustollasi ei ole vielä SSL-sertifikaattia, pääset tästä kätevästi tilaamaan itsellesi sellaisen.

Oletko jo tehnyt selosteen? Tästä pääset katselemaan luomiasi dokumentteja ja ostamaan käyttöoikeuden tietoturvaselosteisiisi.
Saat ne kätevästi yhdellä napinpainalluksella heti käyttöön.

 
 
 
 
Tiedotteet
24.4.2018
Orbitz on julkaissut tiedotteen, missä se kertoo havainneensa matkanvarausjärjestelmäänsä koskevan tietomurron, joka saattaa koskea myös eBookers Finlandin asiakkaita. Yhtiö kertoo tietovuodon sisältävän 1…
16.4.2018
Pari viikkoa vanhaan Drupal-sisällönhallintaohjelman haavoittuvuuteen on viimeviikolla julkaistu hyväksikäyttömenetelmä, joka on tehnyt haavoittuvuuden hyödyntämisestä erittäin yleistä.
13.4.2018
Helsingin Uusyrityskeskuksen ylläpitämään verkkopalveluun liiketoimintasuunnitelma.com on tehty tietomurto. Murron yhteydessä noin 130 000 käyttäjän käyttäjätunnukset ja selväkieliset salasanat o…
13.4.2018
Helsingin Uusyrityskeskukseen liiketoimintasuunnitelma.com-palveluun kohdistuneesta tietomurrosta annettu keltainen varoitus poistetaan.
13.4.2018
Tietojenkalastelu ja toimitusjohtajahuijaukset jatkuivat maaliskuussa entistäkin aktiivisempina. SUPO kertoi vuosikertomuksessaan kohdistettujen kyberhyökkäysten olevan arkipäivää Suomea ja suomalaisia yrityksiä kohtaan.…