Tervetuloa Tietoturvakeskuksen sivuille!

Tietoturvakeskus on Euronic Oy:n hallinnoima sivusto, joka tarjoaa tietosuojapalveluita ja ajankohtaista informaatiota tietoturva-asioista. Palveluihimme kuuluvat tietosuojaselosteet sekä SSL-sertifikaatit.

________________________________________________________

Tarvitseeko sivustoni tietosuojaselosteen?
Todennäköisesti tarvitsee, lähes kaikki web-sivustot keräävät vierailijoista tietoja jollakin tavalla ja tällöin laki edellyttää tietyistä asioista tiedottamista. Lue aiheesta lisää sivultamme FAQ.
 

SSL-sertifikaatilla salataan sivuston ja käyttäjän välinen liikennöinti. Käytetään yleisimmin lomakkeissa, sähköpostipalveluissa ja verkkokaupoissa. Jos sivustollasi ei ole vielä SSL-sertifikaattia, pääset tästä kätevästi tilaamaan itsellesi sellaisen.

Oletko jo tehnyt selosteen? Tästä pääset katselemaan luomiasi dokumentteja ja ostamaan käyttöoikeuden tietoturvaselosteisiisi.
Saat ne kätevästi yhdellä napinpainalluksella heti käyttöön.

 
 
 
 
Tiedotteet
16.10.2017
Viestintävirasto julkaisi keltaisen varoituksen WiFi-verkkojen WPA2-toteutukseen liittyvistä haavoittuvuuksista.
16.10.2017
WiFi-verkkojen salausmenetelmä WPA2 on murrettu. Haavoittuvuuden avulla salattu tietoliikenne voi paljastua hyökkääjälle.
12.10.2017
Tietoturvauhkat koskevat PK-yrityksiä siinä missä suuria monikansallisia yrityksiäkin. Vaikka yrityksen tavallinen arki vie mehuja työntekijöistä, “ei koske meitä" -strategia ei kannata. Yksinkertaisista perus…
29.9.2017
Yksityisyyttämme ja luottamuksellista viestintäämme suojataan runsaalla EU- ja kansallisella lainsäädännöllä. Se vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme, siksi aihe on tärkeä ja ajankoh…
22.9.2017
Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen lakimiehet ovat moniosaajia. Pelkkä oikeudellinen osaaminen ei riitä, myös tekniikan perusasiat on hallittava. Kyberlakimies Eija Alavesalla on tutkinnot tietojenkäsittelystä ja oi…